Testimoniale

Suntem cu toții diferiți, avem valori și nevoi diferite. Însă atunci când colaborăm, depășim orice barieră și creăm relații durabile, bazate pe încredere. Ne recunoaștem și ne înțelegem necesitățile, iar în discuții suntem mereu cinstiți și sinceri!

Feedback-ul venit din partea clienților ne recomandă ca profesioniști și specialiști SEO.

"Sunt o clientă fidelă a serviciilor furnizate de Macro Development. Încă de la început, strategia de promovare a afacerii mele s-a bazat pe serviciul SEO iar rezultatele nu au așteptat să se arate.
Profesionalismul celor de la Macro Development mi-a demonstrat că un serviciu de optimizare efectuat corespunzător, transformă motorul de cautare Google în principalul indicator la nivel de vânzări."
Irina Ioniță
Director General
"Am găsit în Macro Development un partener serios, de încredere, care răspunde tuturor cerințelor eficient și cu promptitudine. Obiectivul pe care mi l-am stabilit la începutul anului, acela de a oferi site-ului un aer fresh, a fost îndeplinit cu succes. Această schimbare presupune implicit o creștere a site-ului în motoarele de căutare Google, sarcină pe care echipa Macro Development și-a insușit-o, dând dovadă de profesionalism."
Hasan Balouli
Director General
"Ca pasionat de curse, mi-am dorit dintotdeauna un spațiu care să-mi pună la dispoziție cele mai noi și relevante informații referitoare la evenimentele de gen ce se petrec in România. Fără îndoială, mediul online este disponibil tuturor, iar accesul la informații este simplificat și garantat. Drept dovadă, proiectul meu s-a materializat în acest mediu. Serviciile Macro Development mi-au venit în sprijin și, multumită lor, Google a devenit aliatul de bază al site-ului meu."
Dani Oțil
Owner
"Mi-am dorit un site simplu, ușor de folosit, care să prezinte aria noastră de activitate. În urma discuțiilor cu membrii echipei Macro Development, am hotărât să le ofer deplină încredere. Le-am dat șansa sa creeze un concept integral, care sa-mi asigure primele locuri in Google.
Echipa Macro Development a reușit să-mi schimbe ideea că online-ul este un mediu complicat și netransparent. Colaborarea cu Macro Development a decurs atât de natural și plîcut, incât mă declar realmente un client mulțumit!"
Project Manager
Crivoiruc Victor
"Principiul după care ma ghidez în viață, dar mai ales în afaceri este următorul: „Dacă nu sunt primul, nu exist!”. Cei de la Macro Development mi-au respectat credința, ba mai mult decât atât mi-au demostrat că se poate: clasarea site-ului meu pe primul loc în Google. Pentru mine și business-ul meu, Macro Development reprezintă numarul 1 în servicii SEO!"
Cristian Ioniță
Owner
"The Brick este un loc select, în care persoane de succes se detașează de rutina cotidiană și își sărbătoresc reușitele, într-un cadrul intim și elegant.
Macro Development ne-a oferit solutia optimă și ne-a ajutat să ne poziționăm în topul site-urilor de gen din România, reușind să transmitem aceeași imagine impecabilă și în mediul online.
Colaborarea pentru serviciile de promovare este una stabilă și, cu siguranță, de lungă durată.
Mulțumim Macro Development pentru maxima atenție și eficiență de care dați dovadă!"
Owner
Dragoș Țânțăreanu
"Colaborarea cu echipa Macro Development se întinde pe parcursul a multor ani. Aceștia mi-au lansat afacerea în mediul online, iar la scurt timp am agreat o strategie de promovare, a cărei componentă principală este serviciul SEO. Evoluția pe care afacerea mea a înregistrat-o de-a lungul timpului m-a determinat să am înceredere în serviciile de promovare online oferite de Macro Development.
Recomand serviciul de SEO oferit de Macro Development tuturor celor care doresc stabilitate și certitudinea reușitei în mediul online!"
Director Comercial
Alexandru Erdei
"În primă fază am apelat la serviciile Macro Development pentru a transmite același aer Above the City!, specific conceptului de Sky Bar, dincolo de monitorul calculatorului. La scurt timp după lansarea site-ului, specialiștii Macro mi-au propus o strategie de promovare online și am spus „De ce nu?”. Pot afirma că am luat decizia corectă, vizitele și aprecierele pe care site-ul le primește acum sunt foarte valoroase.
De-a lungul timpului am observat că promovarea tradițională, în reviste, la TV, este completată perfect de prezența Sky Bar în motoarele de căutare, iar rezultatele obținute mă determină să consider serviciul SEO o necesitate."
Owner
Alexandra Zărnescu
"Macro Development s-a dovedit a fi un partener de nădejde. Dacă ar fi să catacterizez echipa Macro Development în două cuvinte, acestea ar fi: respectă angajamente! Promisiunea pe care mi-au făcut-o atunci când am demarat proiectul a fost că voi obține rezultate în primele 30 de poziții Google în decursul a trei luni de promovare online. Surprinzător a fost faptul că după prima lună, site-ul meu era clasat în prima pagină.
Serviciile Macro Development mi-au depășit așteptările!"
Owner
Ileana Muntean