Despre SEO

SEO - search engine optimization - poate fi definit ca un proces de optimizare a site-ului cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestuia în motoarele de căutare.

Când vine vorba despre SEO, strategiile noastre de strategiile noastre de optimizare SEO se concentrează asupra modificărilor on page si a practicilor off page. Modificări minore, atunci când sunt privite individual, dar luate ca întreg, au un impact semnificativ asupra vizitelor și a performanțelor în căutările organice.

SEO

=

Optimizare on page

+

Optimizare off page

Formularea tag-urilor html(title, meta description, meta keywords)
Directoare
Optimizare body text(continut unic, on topic, corect gramatical si lizibil)
Social Media Marketing
Optimizarea imaginilor(atribute img alt)
Viteza serverului
Structura URL
Trafic

Punem în aplicare cele mai bune practici pentru a face site-ul ușor de navigat și indexat de către motoarele de căutare.
Procesul de stabilire a cuvintelor cheie principale este unul foarte important. De cele mai multe ori, clasarea în Google cu termeni de căutare generali și întregul proces de poziționare a unor cuvinte cheie nespecifice se dovedesc a fi acțiuni inutile și de lungă durată.

Pe baza unei analize meticuloase a activității pe care o desfășurați, a concurenței și a pieței targetate, identificăm cuvinte cheie potrivite. Formulăm o listă finală a cuvintelor cheie pe care le considerăm relevante și care, pe baza experienței dobândite, vor transforma vizitatorii în clienți fideli.

Alege serviciile noastre de optimizare și fii sigur că potențialii tăi clienți îți vor găsi produsele și serviciile mult mai ușor. Motoarele de căutare te vor ajuta să vinzi ceea ce vor și când vor consumatorii tăi!